Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Yağcı: Basketbol takımını kapatıp Afyon’a ihanet ettiler, hesap soracağız

Yağcı: Basketbol takımını kapatıp Afyon’a ihanet ettiler, hesap soracağız
26 Mart 2024 14:42
9
A+
A-

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, yaptığı açıklamada iktidarı hedef aldı. Yağcı, basketbol ve voleybol takımlarının kapanmasının şehre yapılan en büyük ihanet olduğunu söyledi.

“NASIL BÖYLE BİR TANITIMI YOK EDEBİLİYORSUNUZ?”

Bu takımların nasıl yok edildiğini soran Yağcı, “Afyonkarahisar’da spor kanayan bir yaramız. Afyon Belediyesi’nin bu dönemde yaptığı en büyük ihanet spor alanındaki ihanettir. Göreve geldiklerinde Afyon’da süper ligde oynayan basketbol ve voleybol takımları vardı. İnsanların aileleri ile gidip oturacağız harika bir ortam oluşmuştu. Bugün Efes Pilsen size maç yapmaya geliyor. Fenerbahçe, Galatasaray size maç geliyordu. Efes Pilsen dünyada maçı en çok izlenen 5 takımdan biri. Siz Afyon Belediyesi olarak nasıl böyle bir tanıtımı yok edebiliyorsunuz” dedi.

“AFYONKARAHİSAR’A BÜYÜK BİR İHANET ETTİLER”

Takımların kapatılması ile şehre ihanet edildiğini söyleyen Yağcı, “Bir takım kurmak çok zordur ama var olanı yaşatmak daha kolaydır. Maalesef basketbol ve voleybolu kapatarak Afyonkarahisar’a büyük bir ihanet ettiler. Bu ihanet sadece bir takım tanıtım anlamıyla kalmıyor. Bu iki takım sayesinde çocuklarımız basketbol ve voleybolu sevdi. Çocuklarımız buralarda açılan alt yapılara kayıt olmaya başlamışlardı. Maalesef futbol takımımızda güzel bir yere gidiyordu. Afyon Belediye Başkan yardımcısını kulüp başkanı yaptılar. Afyon’da üst üste 8 galibiyet ile giden takımda gerekçesi belli olmayan bir sebeple kulüp başkanı değiştirildi. Takımın ahengi bozuldu. Afyon’da futbolcular yürüyerek maça gitmek zorunda kaldı. Çocuklarımıza sporu sevdirirsek bu şehirde spor gerçekten önemli hale gelir. Biz Afyon’u futbol, basketbol ve voleybolda yeniden merkez yapmak istiyoruz.” diye konuştu.