Dolar 32,5870
Euro 34,7732
Altın 2.416,75
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 26°C

Uluçay’dan Köksal’a “Ne oldu da ‘aman başkanım sen düzelt’ dedin sorusu!

Uluçay’dan Köksal’a “Ne oldu da ‘aman başkanım sen düzelt’ dedin sorusu!
8 Mart 2024 16:28 | Son Güncellenme: 12 Mart 2024 15:29
30
A+
A-

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Fatih ve Eşrefpaşa mahallelerinde miting gerçekleştirdi. Uluçay’a mitingde AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, önceki dönem Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, İl Başkanı Hüseyin Menteş, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.
“SİZLER BAŞKAN BİZLER HİZMETKAR OLACAĞIZ”
Burada konuşan Uluçay, “Kıymetli hemşehrilerimiz sizlerin sevgisi olduğu müddetçe bizler Afyonkarahisar’ımızın 58 mahallesine hizmetkar olmaya hazırız. Gece gündüz çalışarak yapılamaz denilen ne varsa yaptığımız gibi 109 projemizi de hayata tek tek geçireceğiz. Çünkü biz Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. Sizler başkan bizler hizmetkar olacağız. Bu hizmetleri sizlerin destekleriyle sizden aldığımız güç ile yapacağız. 1 Nisan’dan itibaren hızlı bir şekilde çalışmaya başlayacağız Allah’ın izniyle” dedi.
NE OLDU DA ‘AMAN BAŞKANIM SEN DÜZELT’ DEDİN
Uluçay sözlerine şöyle devam etti; Afyonkarahisar’a hizmet amacından sapıp başka yerlere gidenlere de en güzel cevabı Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz verecek. Mecliste başka, Afyonkarahisar’da başka Uşak’ta başka hareket edenleri hep birlikte gördük. Önce Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapısı DEM Parti’ye kapalı deyip sonra da ne oldu da arayıp ‘aman başkanım düzelt’ dedin. Genel Başkanınızda Uşak’ta “DEM Parti’de dahil kapılarımız herkese açık” dedi. Yuh olsun size, yuh olsun sizin milletçiliğinize, yazıklar olsun şehit kanlarıyla sulanmış Afyonkarahisar’da “belediyenin kapıları DEM Parti’ye de açıktır” demenize. Bu topraklar şehit kanlarıyla sulandı, bu topraklardan size oy çıkmaz. Analarımız, bacılarımız, abilerimiz, ablalarımız, size destek vermezler. Bunuda sandıkta hep birlikte göreceğiz. Afyonkarahisar’ımızın her bir noktası terör sevicilere, terörü destekleyenlere ve yandaşlarına da kapalıdır Allah’ın izniyle” dedi.

ETİKETLER: