Dolar 32,5571
Euro 34,8464
Altın 2.430,59
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadinli gençler için talep etti

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadinli gençler için talep etti
6 Kasım 2023 15:53
92
A+
A-

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadinli gençler için talep etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2024 yılı bütçe görüşmelerinde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin’e kapalı spor salonu yapımı talebini tekrar iletti.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2024 yılı bütçe görüşmelerinde bir konuşma yaptı. Taytak, “Üniversiteleri kazanan öğrencilerimizin dışarıda kalmadan, ailelerinin güvende olduğunu bildiği KYK yurtlarına yerleştirdiğiniz evlatlarımızın huzurunu gördüm. Öncelikle tüm velilerimiz adına size çok teşekkür ediyorum. Son dönemde Milli Takımlarımız çok başarılı sonuçlar aldı. Milli Sporcularımız bizleri gururlandılar. Başarılarından dolayı Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak, tüm bürokratlarımızı ve kıymetli sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum.  Çocuklarımızın ilkokuldan itibaren başlayarak en az bir spor yapması ile ilgili bir proje önermek istiyorum. Ayrıca, Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçemizin de kapalı spor salonu yok. Geçen haftalarda da zatıalinizi ziyaret ettim. İnşallah en kısa zamanda bu çalışmanın da temelini atmak nasip olur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.