Dolar 32,4658
Euro 34,7315
Altın 2.441,46
BİST 9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Belediye’den üst yapı atağı

Belediye’den üst yapı atağı
17 Temmuz 2023 17:29
70
A+
A-

Belediye’den üst yapı atağı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şehrin pek çok mahallesi ve noktasında kaldırım yenileme ve bakım çalışmaları başlatıldı. Muhtelif bölgelerde onlarca noktada yürütülen yol ve kaldırım tamirat çalışmaları yoğun bir çalışma temposu ile devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatı ile ekipler, oluşan bozulma ve ortaya çıkan kötü görüntüleri gidermek amacıyla vatandaşların yol ve kaldırımları rahat kullanabilmeleri için çalışma başlattı. Kentin dört bir köşesindeki çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birçok mahallede kaldırım ve yaya alanlarında kilit parke taşı çalışmalarını yerine getiriyor.

ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK

Vatandaşların daha rahat ulaşım hizmeti almaları amacıyla gerçekleştirilen çalışmalarda yol ve kaldırımlardaki kötü görüntüye neden olan noktalarda da çalışmalar yapılıyor. Ekipler eş zamanlı olarak Dervişpaşa, Dumlupınar, Ali İhsan Paşa Mahallesi ve Ordu Bulvarında çalışıyor. Vatandaşların talepleri ve ekipler tarafından belirlenen bölgelerde kaldırım yenileme çalışmaları kısa zamanda tamamlanacak.

KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Temel belediyecilik hizmetlerini aksatmadan yerine getirmeye gayret gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek “Sokaklarımızda, parklarımızda ve talep gelen noktalarda deforme olmuş kaldırımları yeniliyoruz. Şehrimizde kendi üretimimiz olan taşları kullanarak belediye bütçemize de katkı sağlamış oluyoruz. Amacımız şehrimizin görünümünü yenilemek, yeni bir çehre oluşturmak. İşlevini kaybetmiş kaldırımları yeni parke taşlar ile değiştirerek güzel bir dönüşüme imza atmak. Şu an üst yapı atağımız eş zamanlı olarak pek çok yerde devam ediyor. Şehir merkezi başta olmak üzere ana arterler ve mahallelerde de tamamen yenileme işlemi ile kaldırımlar eski görüntüden kurutulacak. Amacımız sıcak asfalt ile ve yeni parke taşları ile buluşan ve güzelleşen bir şehir. Ekiplerimize çalışmalarında kolaylık diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.