Dolar 32,5941
Euro 34,7324
Altın 2.471,25
BİST 9.826,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 26°C
Az Bulutlu
Afyon
26°C
Az Bulutlu
Sal 27°C
Çar 23°C
Per 22°C
Cum 24°C

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek:“Sizin neyinize diyenlere kapak olsun”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek:“Sizin neyinize diyenlere kapak olsun”
10 Mayıs 2023 12:35 | Son Güncellenme: 10 Mayıs 2023 16:27
143
A+
A-
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek:“Sizin neyinize diyenlere kapak olsun”

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un ilk akıllı cihaz modeli T10X’in Afyonkarahisar’da tanıtımı yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yaptığı açıklamada; “90 yıldır siz yapamazsınız, araba yapmak sizin neyinize, hızlı tren yapmak sizin neyinize, yerli uçak, SİHA, İHA yapmak sizin neyinize diyen insanlara kapak olsun diyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek: “Sizin neyinize diyenlere kapak olsun”

Afyonkarahisar Valiliği önüne getirilen Gemlik mavisi renkli otomobili merakla inceleyen vatandaşlar, hatıra fotoğrafı çektirdi. TOGG’un direksiyonuna geçen Afyon protokolü aracı çok beğendiklerini ve konforlu bulduklarını söyledi. Vali Kübra Güran Yiğitbaşı yaptığı açıklamada, çok heyecanlı bir gün yaşadığını söyledi. TOGG’u ilk defa kullandığını söyleyen Vali Yiğitbaşı şöyle konuştu: “Önce bir heyecan yapıyor insan, uzun zamandır araç kullanmıyordum ancak kullanımı çok kolay ve çabuk hızlanıyor. Rahatsız edici herhangi bir ses yok. Biz kendi aramızda şöyle söyledik: “Afyon kaymağı gibi gidiyor, adeta yağ gibi akıyor.” Hepimiz için çok güzel bir gurur kaynağıdır. Gençlerimiz için ayrı bir özgüven aynı zamanda. İnşallah daha nice böyle güzel yerli ve milli araçları ülkemiz ve milletimizin faydası için ve tüm dünyaya göstermenin üretmenin bir örneği ve temsili olacak. Şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun.”

FABRİKA NERDE DİYENLER, DEVLETİYLE GURUR DUYSUNLAR

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de, “Öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlarımıza ve yetkililere teşekkür ederiz. Araçlarımızın vatandaşlarla asfaltla buluştuğunu görmek bizim için gurur kaynağıdır. Çok mutluyuz, sevinçliyiz. Buradan özellikle hani fabrika diyenler gelsinler bir baksınlar. Milletiyle, devletiyle gurur duysunlar” dedi.

GURUR KAYNAĞIMIZDIR

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise, “90 yıldır siz yapamazsınız, araba yapmak sizin neyinize, hızlı tren yapmak sizin neyinize, yerli uçak, SİHA, İHA yapmak sizin neyinize diyen insanlara kapak olsun diyoruz. Tamamen yüzde 100 motoruyla, kaportasıyla, elektrik enerjisiyle Türk insanına yetki verdiğin zaman neler yapabileceğini somut örneğidir bu araç. İnanmadılar, İtalya’dan getirdiler, dediler. İtalyanlarında hayran kalacağı bir arabayı çok şükür Türk insanı üretti. Gurur kaynağımızdır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından TOGG’u görmek isteyen vatandaşlar aracı yakından inceleyerek, direksiyonuna geçme fırsatı yakaladı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek: “Sizin neyinize diyenlere kapak olsun”

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.