Dolar 32,3565
Euro 34,4292
Altın 2.435,74
BİST 9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 18°C
Az Bulutlu
Afyon
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 25°C
Sal 21°C
Çar 22°C

Afyon’da Baba ve Çocuklar Kamp Yaptı

Afyon’da Baba ve Çocuklar Kamp Yaptı
3 Temmuz 2022 11:03 | Son Güncellenme: 29 Temmuz 2022 14:47
183
A+
A-

Afyon’da Baba ve Çocuklar Kamp Yaptı

Afyonkarahisar’da babalar ve çocukları kamp yaptı. Büyük Taarruz’un 100. Yılı dolayısıyla Valilik, Belediye ve Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü iş birliğiyle  düzenlenen “Baba Çocuk Kampı” başladı. 3 gün sürecek olan kamp etkinliğine yüzlerce baba ve çocuk katılım gösterdi. Çocuklara doğa sevgisi aşılamanın yanı sıra eğlenceli yarışma ve oyunlar oynama imkanı sunan etkinliğe çevre illerden de katılım yoğun oldu.

 

Afyon Motor Sporları Merkezindeki Uluslararası Kamp Karavan Alanı’na “Baba Çocuk Kampı” etkinliğine katılmak için çeşitli illerden gelen misafirler çadırlarını kurdu. Baba ve çocuklar, etkinlik alanında sportif faaliyetler yaptı. Yaklaşık 250 çadırın kurulduğu kamp alanında baba ve çocukları doyasıya eğlendi. Düzenlen yarışmalarda babaları çocukların desteklerken, minikler de birincilik için yarıştı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke; “Büyük Taarruzun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında baba çocuk kampımız başladı. Türkiye’nin farklı şehirlerinden misafirlerimiz var. Toplam 250 kaydımız gerçekleşti. Gerçekten zaferin kazanıldığı topraklarda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla beraber olmanın keyfini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız hem geleceğe hem de bundan sonra doğayı nasıl koruyacaklarını tarihlerinde neler yaşadıklarını öğrenecekler. 2 gün içinde Hem tarihin hem de sportif aktivitelerin içinde olacağız.” dedi.

Afyon Haber Hattı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.